Schelvis met kruidencrumble

Schelvis met kruidencrumble

Allergenen

Vis , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Puree: kook de aardappelen in de schil. Giet de gare aardappelen af en laat uitlekken. Pel ze. Plet ze met een vork en kruid met peper en nootmuskaat. Meng er een klein potje zure room door en een losgeklopt ei.

  2. Kruidencrumble: pluk de blaadjes van de verschillende kruiden en hak fijn. Meng met de rest van de ingrediënten tot ze mooi aan elkaar kleven. Voeg wat olijfolie toe als de mengeling te droog is.

  3. Kruid de schelvisfilets met peper en zout. Bak ze mooi bruin in de hete boter.

  4. Haal ze uit de pan en leg ze in een vuurvaste schotel met een bodempje olijfolie. Bestrijk de filets met een dikke laag crumble. Zet een paar minuten onder een hete grill tot de crumble mooi gekleurd is.

  5. Schik de vis op het bord en geef er een mooie schep puree bij. Werk af met bieslookstaafjes en de saus uit de pan.