Selder , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de scheermessen grondig onder koud stromend water.
-
Spoel de zeekraal kort.
-
Kruidendressing: pel de look en doe in een hakmolentje samen met de mosterd en olijfolie. Vul verder aan met groene kruiden en mix tot een dressing.
-
Kruid royaal met versgemalen peper. Breng op smaak met zout en citroensap en laat minstens 2 u rusten.
-
Verdeel de zeekraal over 4 vellen aluminiumfolie en leg er 7 scheermessen op. Besprenkel met witte wijn.
-
Vouw de aluminiumfolie stevig dicht tot een pakketje.
-
Leg op een hete barbecue (200°C) en laat in enkele min garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven