Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de scheermessen grondig in ijskoud water.
-
Snij de schelpen open met een scherp mesje.
-
Haal het weekdier uit de schelp. Verwijder de ingewanden. Hou enkel het taaie mooie witte stuk over. Spoel grondig in ijskoud water. Reinig de schelpen zorgvuldig en dep ze droog.
-
Reinig de groenten en kruiden. Snij of rasp de groenten zeer fijn. Pel de look en sjalot en snipper beide fijn.
-
Blancheer de groenten zeer kort en schrik ze in ijskoud water. Laat uitlekken.
-
Kruid de groentemengeling met peper en zout en meng de sjalot en look eronder.
-
Vul de schelpen hiermee op. Leg de scheermessen erop. Besprenkel met olijfolie en de zeste van citroen en sinaasappel.
-
Laat kort garen in oven op 200°C met de grillstand aan.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven