Allergenen

Selder , Schaaldieren , Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en snij in grove stukken. Was de wortel en snij in fijne schijven. Was de selder en snipper in stukken van 1 cm.

  2. Verhit wat zonnebloemolie in een sauspan. Bak de schalen goudbruin zonder al te veel te roeren. Zet de dampkap uit. Roer de sjalot en tomatenpuree door de schalen en blus met de pastis. Flambeer. Voeg de witte wijn toe als de vlammen wat zijn uitgedoofd en laat inkoken.

  3. Kruidentuiltje

    bind de tijm, peterseliestengels en laurier samen met keukendraad.

  4. Bevochtig met de visfond. Breng aan de kook met de look, wortelen, selder, kruidentuiltje en venkelzaad.

  5. Laat 20 min sudderen zonder deksel.

  6. Giet door een zeef.