Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: stoof de uisnippers glazig in olie. Voeg de tomatenstukjes toe. Schep de oregano en spaghettikruiden erdoor. Laat op een zacht vuurtje pruttelen.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Meng het gehakt met de peterselie, Parmezaanse kaas en panko.
-
Kneed goed en kruid met peper.
-
Bestrijk de muffinvorm met olie.
-
Vorm met vochtige handen ballen van het gehakt. Druk in elke bal een holte met je duim.
-
Schik ze in de muffinvorm, zet in de oven en bak goudbruin en gaar in 30 min.
-
Haal uit de oven en duw de mozzarellabolletjes in de holtes. Prik er een zwarte olijf in.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en verdeel over voorverwarmde borden.
-
Schep de basilicumblaadjes door de saus en breng op smaak met peper en zout. Schep over de pasta, zet er 2 oogballen op en een mond vol tanden met stukjes mozzarella.
-
Serveer de rest van de ballen ernaast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven