Schaaldieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de peterselieblaadjes, spoel ze, dep droog en hak fijn.
-
Laat de scampi’s ontdooien. Verwijder de pel en haal het darmkanaal eruit. Dep de scampi’s droog met keukenpapier. Kruid de scampi’s met peper en zout, Provençaalse kruiden en currypoeder.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Laat de boter smelten in een hete pan. Schroei de scampi’s aan alle zijden aan. Haal uit de pan en hou apart.
-
Giet het vet af en doe de rode uisnippers in de pan. Laat ze kleuren. Blus met de witte wijn en laat opkoken. Voeg de rode currypasta toe en meng. Giet de room erbij. Laat 1/3 inkoken.
-
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking. Meng de helft van de fijngehakte peterselie eronder.
-
Voeg de scampi’s toe aan de saus en laat verder garen. Werk af met de rest van de fijngehakte peterselie.
-
Doe de rijst in een potje en keer om op het bord. Serveer de scampi’s met saus errond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven