Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Bak de scampi’s kort aan in hete olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal ze uit de pan en hou apart.
-
Pel de ui en snipper fijn. Stoof de fijngesnipperde ui aan in het bakvet van de scampi’s. Voeg de tomatenpuree, passata, ketchup en het lookteentje toe. Laat alles een 10-tal minuten doorstoven. Mix de saus tot een gladde saus.
-
Kook de pasta gaar in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
-
Warm de scampi’s verder tot ze gaar zijn in de tomatensaus.
-
Meng een deel van de tomatensaus onder de gaargekookte pasta.
-
Dresseer de pasta in een diep bord. Serveer de scampi’s erbij.
-
Werk af met takjes dille en fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven