Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de visfond samen met 2 dl water in een kookpot. Pel de scampi’s. Maak een snede in de rug van de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Pocheer de scampi’s in enkele minuutjes net gaar in de visfond. Haal ze uit de pot en laat afkoelen.
-
Snij het groen van de lente-uitjes in 5 à 8 cm lange stukken en daarna in de lengte in fijne reepjes. Leg ze in water met ijsblokjes; zo gaan ze decoratief opkrullen.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. Schil de wortel en rasp hem fijn.
-
Doe de dressingingrediënten in een bokaaltje met schroefdeksel en kruid met versgemalen zwarte peper. Schud krachtig.
-
Meng de ijsbergsla door de geraspte wortel. Voeg de munt toe. Verdeel samen met de scampi’s over 4 cocktailglazen.
-
Schep een lepel Vietnamese dressing bovenop de scampi’s. Garneer met de lente-ui. Serveer met de rest van de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven