Scampibrochette met salsa verde

Scampibrochette met salsa verde

Allergenen

Schaaldieren , Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de rode ui. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode paprika. Snij de rode ui en rode paprika driehoekig voor op de brochette.

  2. Pel de tijgergarnalen, verwijder het darmkanaal, maar laat het staartstukje eraan.

  3. Stel de brochette samen met de tijgergarnalen, rode ui en rode paprikastukjes. Wrijf in met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  4. Salsa verde: hak de peterselie, sjalotten, kappertjes, augurken, ansjovis, look en bieslook fijn in een blender.

  5. Voeg de mosterd, olijfolie en witte wijnazijn toe en mix tot een smeuïge salsa verde.

  6. Gril de scampibrochetten gaar op de grill. Serveer met enkele fijngesneden minitrostomaatjes, rucola en de salsa verde.