Schaaldieren , Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode ui. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de rode paprika. Snij de rode ui en rode paprika driehoekig voor op de brochette.
-
Pel de tijgergarnalen, verwijder het darmkanaal, maar laat het staartstukje eraan.
-
Stel de brochette samen met de tijgergarnalen, rode ui en rode paprikastukjes. Wrijf in met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Salsa verde: hak de peterselie, sjalotten, kappertjes, augurken, ansjovis, look en bieslook fijn in een blender.
-
Voeg de mosterd, olijfolie en witte wijnazijn toe en mix tot een smeuïge salsa verde.
-
Gril de scampibrochetten gaar op de grill. Serveer met enkele fijngesneden minitrostomaatjes, rucola en de salsa verde.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven