Schaaldieren , Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem, het ei en het water tot je een soort pannenkoekenbeslag bekomt. Kruid met peper en zout.
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Steek de scampi’s in de lengte op de satéstokken en kruid met peper en zout.
-
Meng de wasabipasta onder de mayonaise en de sojasaus. Doe de verschillende dipsausjes in aparte potjes.
-
Dompel de scampi in het tempurabeslag en fruit in frituurvet van 180°C gedurende ± 4 minuten. Bak slechts enkele scampi’s tegelijk.
-
Haal uit het frituurvet en laat kort uitlekken op wat keukenpapier.
-
Schik de gemengde slablaadjes op een schotel en leg de scampisatés op de schotel. Serveer met de sausjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven