Schaaldieren , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en het teentje look en snipper beide fijn. Stoof de sjalot- en looksnippers aan in olijfolie. Voeg kerrie- en paprikapoeder toe en laat even meestoven. Blus met witte wijn. Roer de room en ketchup erdoor. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Bak de scampi’s aan in hete boter. Kruid met zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de saus over de voorverwarmde borden. Schik de scampi’s erop. Werk af met tomatenblokjes en fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven