Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Bekleed een taartvorm met het deeg, prik er met een vork enkele gaatjes in en bak de bodem blind.
-
Snij de kool in reepjes en de ui in halve ringen. Pers het teentje look.
-
Stoof de kool samen met de ui en de look zacht in boter. Halveer de olijven en meng ze door de kool. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en nootmuskaat.
-
Meng 2/3 van de kool met de gratinkaas en het losgeklopte ei en vul de taart.
-
Bak de groentetaart goudbruin en gaar in 30 minuten.
-
Schep er de rest van het warme koolmengsel over en werk af met Parmezaan schilfers.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven