Savooitaart met olijven

Savooitaart met olijven

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Bekleed een taartvorm met het deeg, prik er met een vork enkele gaatjes in en bak de bodem blind.

  3. Snij de kool in reepjes en de ui in halve ringen. Pers het teentje look.

  4. Stoof de kool samen met de ui en de look zacht in boter. Halveer de olijven en meng ze door de kool. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en nootmuskaat.

  5. Meng 2/3 van de kool met de gratinkaas en het losgeklopte ei en vul de taart.

  6. Bak de groentetaart goudbruin en gaar in 30 minuten.

  7. Schep er de rest van het warme koolmengsel over en werk af met Parmezaan schilfers.

  8. Serveer warm.