Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de lelijke bladeren van de kool. Verwijder de dikke nerven en snij de rest van de bladeren heel fijn. Blancheer de fijngesneden savooi in ruim gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken. Stoof de savooi kort aan in wat boter en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Schil de aardappelen, snij in kleine stukken en kook gaar in gezouten water. Giet af en draai door een roerzeef. Voeg een klontje boter toe en kruid goed.
-
Bak de spekreepjes krokant.
-
Snij de lamskroontjes in koteletjes en bak deze gaar en goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.
-
Meng de savooi onder de aardappelpuree. Werk af met de spekreepjes en de gebakken koteletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven