Vis , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in fijne plakjes van 3 mm.
-
Marinade
Snij het witte gedeelte van de lente-ui in stukken en stamp tot puree in de vijzel. Pel en pers de look. Hou het groen van de lente-ui apart voor de salade.
-
Meng de vissaus, suiker, honing en peper in een ruime kom tot de suiker opgelost is. Voeg de look, lente-ui en vleesplakjes toe en schep door elkaar. Giet 2 el olie erbovenop, dek af en zet 1 nacht in de koelkast.
-
Nuoc mam cham
Verwarm de vissaus, azijn en suiker samen met het water al roerend op een matig vuur tot het net niet kookt. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Pel en snipper de look fijn. Snij de chilipeper fijn. Voeg de look, chili en limoensap bij de afgekoelde saus.
-
Salade
Pluk de blaadjes van de koriander, basilicum en munt.
-
Snipper de muntblaadjes fijn en snij de komkommers en radijsjes in fijne plakjes. Snij het groene gedeelte van de lente-ui in fijne ringetjes. Schep de kruiden en groenten door elkaar.
-
Hak de pindanoten grof.
-
Rijg het vlees aan spiesjes en rooster aan elke kant 2 min gaar. Schep er wat nuoc mam cham over en werk af met gehakte pindanoten, gefrituurde uitjes en lenteui. Serveer met de rest van de saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven