noten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade
Pel de sjalotten en de look. Mix met de macadamianoten, het gemberpoeder, korianderpoeder, limoensap, de bruine suiker, ketjap, sojasaus en sambal tot een pasta.
-
Halveer de stukken varkenskarbonade en snij het spek in repen van 1 cm.
-
Masseer de marinade op de stukken vlees en laat 1 nacht marineren.
-
Pindasaus
Roerbak de rode currypasta 1 min in wat arachideolie. Blus met de kokosmelk en voeg alle overige ingrediënten toe. Laat 10 min sudderen. Roer regelmatig.
-
Laat de satéstokken 30 min in water weken.
-
Steek het vlees na het marineren afwisselend op satéstokken.
-
Gril 15 min direct op een BBQ van 200°C. Draai tijdens het bakken continu om en smeer in met extra ketjap.
-
Serveer de saté met de pindasaus en werk af met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven