Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Plet ½ van het fruit met de suiker.
-
Overgiet met ½ van de wijn en plet nogmaals.
-
Druk het geheel door een zeef boven een sangriabowl.
-
Voeg de rest van het fruit en de wijn toe.
-
Breng op smaak met citroensap en rozenwater. Voeg, indien nodig, meer citroen en/of suiker toe.
-
Plaats minstens 1 u koel.
-
Vul de glazen met ijs. Schep de sangria met fruit erover en vul verder aan met spuitwater.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven