Eieren en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de penne gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer er wat olijfolie door.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in fijne blokjes.
-
Bak het kippengehakt rul in wat olijfolie. Roerbak de sjalot, paprika, lookpasta en tomatenpuree 2 min mee. Blus met de sojasaus en voeg de droge kruiden toe.
-
Roer de gekookte penne eronder. Roerbak tot alles goed vermengd is. Snipper de koriander fijn en meng eronder. Lepel wat vulling in de hoek van een vel brickdeeg. Smeer de rest van het vel brickdeeg in met losgeklopt ei. Vouw volledig dicht tot een driehoek.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en zet 10 à 12 min in de voorverwarmde oven op 200°C.
-
Serveer met chilisaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven