Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe het gehakt in een kom. Pel het teentje look en duw door de lookpers. Voeg de look toe. Pluk de koriander- en basilicumblaadjes, hak fijn en voeg toe aan het gehakt. Kruid met chili- en kerriepoeder naar smaak en meng ook door het gehakt.
-
Klop het eigeel los met een beetje water.
-
Plooi het brickdeegvel in 2 en dan nogmaals in 2 (in dezelfde richting). Leg een beetje gehakt langs 1 kant van het deeg. Besmeer alles rond het gehakt met het eigeel. Vouw het brickdeegvel driehoeksgewijs op rond het gehakt. Vouw helemaal dicht.
-
Bak af in een frietketel op 190°C gedurende een 5-tal minuten.
-
Tip: lekker met een fris sausje op basis van yoghurt en wat gesnipperde kruiden zoals koriander of munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven