Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal. Snij de plakjes ham in de lengte doormidden en doe dit ook met de salieblaadjes.
-
Kruid de scampi’s met peper, zout en oregano. Leg een half blaadje salie op elke scampi en wikkel de scampi daarna in de ham. Zet vast met de prikkers.
-
Smeer de scampi met ham in met olijfolie en bak gaar op een hete BBQ.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven