Saltimbocca van scampi’s met salie en ham
Allergenen
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Snij de plakjes parmaham en salieblaadjes doormidden.
-
Kruid de scampi’s met peper, zout en gedroogde oregano.
-
Leg ½ blaadje salie op elke scampi. Rol ze vervolgens in de ham.
-
Bak de scampi’s in wat olijfolie.
-
Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven