zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de wijn met de olijfolie en marineer het kalfsvlees hierin 1 u op kamertemperatuur.
-
Bedek de plakjes kalfsvlees met een plakje rauwe ham en verdeel de salieblaadjes erover.
-
Rol het vlees op.
-
Snij de rolletjes in stukken en verdeel over de spiesen. Kruid met peper en zout.
-
Gril regelmatig kerend in 10 à 15 min goudbruin en gaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven