Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de kerstomaatjes doormidden.
-
Pel en pers de teentjes look. Meng ze met de olie en Italiaanse kruiden en schep door de tomaatjes. Kruid met peper en zout.
-
Giet de tomaatjes in een ovenschaal en plaats 20 min in een voorverwarmde oven tot de tomaatjes verrimpelen.
-
Saus: pel de rode ui, snipper fijn en stoof zacht aan in olijfolie. Voeg de kruiden en tomatenstukjes toe en laat garen.
-
Leg een plakje gedroogde ham en salieblaadje op elk kalfslapje en steek vast met een houten prikker.
-
Kruid de bloem met peper en zout en bestuif grondig het vlees ermee.
-
Kook de pasta beetgaar, giet af en schep door de saus. Hou warm.
-
Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak het vlees in porties 2 min aan elke kant tot goudbruin. Hou warm in aluminiumfolie.
-
Veeg de pan schoon met keukenpapier en smelt de boter erin. Giet de wijn en het citroensap erbij, zodra de boter gaat schuimen. Breng aan de kook.
-
Leg de saltimbocca terug in de pan, schep alle vrijgekomen sappen erbij en laat even stoven.
-
Bestrooi met fijngehakte bladpeterselie.
-
Serveer met de pasta en werk af met rucola en tomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven