Šaltibarščiai (koude roze soep)

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gekookte bieten in blokjes.
-
Meng de karnemelk met de zure room en voeg de gekookte bieten toe. Mix het geheel glad en kruid met peper en zout. Voeg de azijn toe voor een lichte zuurheid.
-
Zet de soep minstens 1 u in de koelkast zodat de smaken goed mengen.
-
Pel de gekookte eieren en snij in plakjes. Spoel de komkommer en snij in kleine blokjes. Pel de ui en snipper fijn. Hak de peterselie fijn.
-
Serveer de šaltibarščiai koud, gegarneerd met de schijfjes hardgekookt ei, fijngesneden peterselie, komkommer en ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven