Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem een medium pan met dikke bodem en breng hierin het water met de suiker en de boter aan de kook. Roer af en toe met een houten lepel. Laat 3 à 4 min koken.
-
Giet de room bij het kokende suikermengsel en laat 1 à 2 min goed doorkoken.
-
Neem van het vuur en meng er 1 kl fleur de sel onder.
-
Giet de hete karamel in een gesteriliseerde bokaal en laat afkoelen. Dek daarna af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven