sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 1 stronk witlof en roodlof in fijne reepjes. Het onderste, harde stukje gebruiken we niet.
-
Schil 1 grote raap en snij in dunne schijfjes of gebruik een mandoline.
-
Meng alles met de veldsla.
-
Dressing: meng de sesamolie, de honing en het sap van een limoen door elkaar. Kruid af met peper en zout.
-
Voeg de dressing toe en meng alles zachtjes door de salade.
-
Schik alle groenten op het bord en werk af met sneetjes gerookte eendenborst, zo’n 8 per persoon.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven