Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek de blaadjes van de koriander en hou apart. Snij de koriandersteeltjes fijn.
-
Verwijder de zaadjes van de rode chili en snij het pepertje in fijne reepjes.
-
Doe de dressingingrediënten in de keukenmachine; voeg er de koriandersteeltjes bij en mix.
-
Schil de watermeloen; verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in stukken. Snij de pijpajuinen in schuine stukken; schil de gember en snij in fijne lucifers.
-
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag.
-
Snij de muntblaadjes fijn.
-
Pel de scampis en bak ze in boter. Kruid met peper en zout.
-
Schep de scampis, pijpajuin, gemberlucifers, limoenzeste, munt en dressing door de watermeloenstukken. Verdeel de salade over de borden; bestrooi met cashewnoten en werkt af met korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven