Salade van tomatenmix met schelvisfilet gepaneerd in groene kruiden
Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de verschillende tomaten en verwijder de steeltjes indien nodig. Snij de grote tomaten naar eigen keuze in kwartjes, schijven of overlangs. Laat de kleine tomaatjes heel. Meng alles in een grote kom. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Pel de uien en snipper fijn. Meng met de olijfolie en azijn tot een smeuïge mengeling. Kruid met peper en zout. Giet over de tomatensalade, roer goed door elkaar. Dek de kom af met plasticfolie en zet opnieuw in de koelkast.
-
Verdeel de vis in mooie porties. Snij elk stukje vis halverwege half door en vorm zo een dikke portie.
-
Wrijf elk stuk in met mosterd en wentel door de versgehakte gemengde kruiden. Bak de vis aan in hete olijfolie. Laat vervolgens 8 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Schik de vis in het midden van het bord. Verdeel de tomatensalade errond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven