Salade van tomaat met aardbeien, geitenkaas en granité van tomaat
Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Granité
Mix de tomaat, de ketchup, de tabasco, het selderijzout en het water samen.
-
Duw door een fijne zeef.
-
Week de gelatine in koud water. Warm de wodka op en smelt er het uitgeknepen blaadje gelatine in. Voeg toe aan de rest en meng.
-
Giet alles in een lage kom en vries in. Roer regelmatig met een vork door de granité, zodat je mooie ijskristallen bekomt.
-
Schik de salade in een diepe kom.
-
Was de tomaten en snij in gelijke partjes.
-
Spoel de aardbeien, verwijder het kroontje en snij in stukjes.
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Schik de tomaat- en aardbeistukjes op de salade.
-
Brokkel de verse geitenkaas in stukjes en leg in het midden van de salade.
-
Werk af met de tomatengranité. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven