Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees. Snij met behulp van een scherp mes de partjes van tussen de witte vliezen (= peler à vif). Vang het sap op.
-
Plaats de schaaltjes met tijgergarnalen 8 minuten in de oven.
-
Verdeel de slablaadjes en sinaasappelpartjes over 2 borden. Besprenkel met het sinaasappelsap en een scheutje olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de warme garnalen erop en bedruip met de kruidenboter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven