Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in de lengte in dunne reepjes.
-
Snij de prei in fijne julienne van 3 cm. Leg ze 10 min in koud water, om de sterke geur te verwijderen, en laat uitlekken.
-
Schil de komkommer en koolrabi en snij in fijne julienne.
-
Snij de raap in fijne halve plakjes. Schep alle groenten, behalve de prei, door elkaar en schik op een serveerbord.
-
Snij de vis in dunne plakken en schik op de gemengde groenten.
-
Schik de prei bovenop de vis. Bestrooi het geheel met verse kruiden en grofgehakte pinda’s.
-
Saus
Meng de sojasaus met het limoensap en kruid met versgemalen peper.
-
Verwarm de arachideolie met de sesamolie tot ze net gaat roken. Schenk heel voorzichtig meteen over de salade, zo krijg je een gerookte smaak.
-
Besprenkel met het sojamengsel. Schep door elkaar en serveer direct.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven