Salade van sashimi van kabeljauw

Allergenen

Vis , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in de lengte in dunne reepjes.

  2. Snij de prei in fijne julienne van 3 cm. Leg ze 10 min in koud water, om de sterke geur te verwijderen, en laat uitlekken.

  3. Schil de komkommer en koolrabi en snij in fijne julienne.

  4. Snij de raap in fijne halve plakjes. Schep alle groenten, behalve de prei, door elkaar en schik op een serveerbord.

  5. Snij de vis in dunne plakken en schik op de gemengde groenten.

  6. Schik de prei bovenop de vis. Bestrooi het geheel met verse kruiden en grofgehakte pinda’s.

  7. Saus

    Meng de sojasaus met het limoensap en kruid met versgemalen peper.

  8. Verwarm de arachideolie met de sesamolie tot ze net gaat roken. Schenk heel voorzichtig meteen over de salade, zo krijg je een gerookte smaak.

  9. Besprenkel met het sojamengsel. Schep door elkaar en serveer direct.