Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de schil van de mandora’s tot op het vruchtvlees. Snij met een scherp mes de partjes vruchtvlees van tussen de witte vliesjes uit (= peler à vif). Vang het sap op in een kommetje. Knijp het sap van de vliesjes ook uit boven het kommetje.
-
Verwijder het hart van de rodekool. Schaaf of rasp de rest.
-
Schil de pastinaak en rasp grof.
-
Hussel de rodekool en pastinaak met je handen door elkaar. Besprenkel met het mandorasap en de olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verdeel de salade over de borden. Schik de partjes mandora erop en werk af met plukjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven