noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de dressingingrediënten samen en bewerk met de staafmixer.
-
Snij de kaas in stukjes. Hak de noten grof.
-
Haal 4 mooie bladeren van de radicchio en schik ze in 4 kommen.
-
Snij de rest van de radicchio fijn en meng de jonge slablaadjes erdoor. Verdeel de sla over de kommen.
-
Snij 4 fijne plakjes van een peer en schik ze in het slablad. Schil de rest van de peren en snij het vruchtvlees in stukjes. Verdeel, samen met de gorgonzola, over de salade.
-
Werk af met gehakte walnoten en serveer met de honingdressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven