noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de quinoa in een droge kookpot tot de geur vrijkomt. Overgiet met groentebouillon (1 deel quinoa op 2 delen groentebouillon) en laat afgedekt garen in 12 à 15 minuten. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Snij de venkelstelen weg, maar hou de groene venkelpluimpjes bij. Snij de knol in fijne plakken en vervolgens in kleine stukjes.
-
Snij de granaatappel doormidden. Klop met de bolle kant van een lepel de pitten eruit.
-
Dressing: meng de olijfolie met het citroensap en de grenadine. Breng op smaak met peper en zout.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Pluk de bladpeterselie en munt. Snipper beide fijn.
-
Schep de ui, granaatappelpitten en venkelstukjes door de afgekoelde quinoa. Voeg fijngesneden bladpeterselie en munt toe en schep de dressing erdoor.
-
Werk af met plukjes venkelgroen en grof gehakte walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven