Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de suiker en de appelazijn met 75 ml water en ¼ kl zout aan de kook. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Snij de rode biet in fijne blokjes.
-
Giet de marinade over de rode biet en laat 15 min trekken. Zeef en dep de rode biet droog met keukenpapier. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Schil de eetappelsien met een scherp mes tot op het vruchtvlees. Snij de partjes tussen de witte vliesjes uit (= peler à vif). Pers de vliezen goed uit en bewaar het sap.
-
Snij de appelsienpartjes in fijne blokjes.
-
Schil de appel met schil in brunoise (= fijne blokjes).
-
Laat de krab goed uitlekken en meng met de zure room, 1 el appelsiensap en de stukjes appel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Vul de glaasjes met de krabsla.
-
Werk de glaasjes af met de rode biet en appelsienpartjes.
-
Versier met plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven