Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de boontjes schoon en blancheer ze in licht gezouten water. Giet ze af en laat ze uitlekken.
-
Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en blancheer de krop 1 minuut in kokend water. Haal de sla eruit en koel onmiddellijk af in ijswater. Zo blijft de sla mooi groen. Laat even uitlekken.
-
Doe de uitgelekte sla samen met de olie, de azijn en het citroensap in de keukenmachine en pureer. Breng op smaak met peper en zout.
-
Rol de ham op en schik samen met de boontjes en veldsla op borden. Bestrooi met kervelplukjes en couscous. Besprenkel, vlak voor het serveren, met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven