Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de meloen middendoor en haal de zaadjes eruit. Haal met een pomme parisiennelepel een paar bolletjes uit de meloen.
-
Schil de meloen en snij in stukken.
-
Schil de kiwi en snij in blokjes.
-
Halveer de kerstomaten.
-
Breek de feta in kleine stukken.
-
Dressing: meng de mosterd met de azijn en olie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de meloenstukjes met de kiwiblokjes, kerstomaatjes, feta, kruiden en dressing.
-
Snij het brood in blokjes en bak krokant in olijfolie.
-
Meng de gebakken broodcroutons op het einde door de salade.
-
Werk af met verse kruiden en de meloenbolletjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven