Salade van piel de sapo

Salade van piel de sapo

Allergenen

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de meloen middendoor en haal de zaadjes eruit. Haal met een pomme parisiennelepel een paar bolletjes uit de meloen.

  2. Schil de meloen en snij in stukken.

  3. Schil de kiwi en snij in blokjes.

  4. Halveer de kerstomaten.

  5. Breek de feta in kleine stukken.

  6. Dressing: meng de mosterd met de azijn en olie. Kruid met peper en zout.

  7. Meng de meloenstukjes met de kiwiblokjes, kerstomaatjes, feta, kruiden en dressing.

  8. Snij het brood in blokjes en bak krokant in olijfolie.

  9. Meng de gebakken broodcroutons op het einde door de salade.

  10. Werk af met verse kruiden en de meloenbolletjes.