Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij er met behulp van een dunschiller of mandoline fijne slierten van.
-
Meng de slierten met de balsamicoazijn, honing en olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat 15 min rusten.
-
Schil de doyennepeer en snij in blokjes.
-
Was de rucola en meng onder de knolseldersliertjes.
-
Voeg de versneden peer toe aan de salade.
-
Werk de salade af met de walnoten en rozijnen.
-
Verkruimel, voor het serveren, de blauwe kaas over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven