Schaaldieren , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de cashewnoten fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Verwarm de look met de cashewnoten, 4 el sesamolie, de suiker, de ketchup, de witte wijnazijn, de sojasaus en 4 el water.
-
Gaar de noedels zoals vermeld op de verpakking in licht gezouten water. Giet af en spoel koud onder stromend water.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 2 x 2 cm.
-
Verwijder de steel en zaadjes van de puntpaprika en snij het vruchtvlees in reepjes van 5 cm. Schil de wortel en rasp fijn.
-
Halveer de komkommer in de lengte en schraap de zaadjes weg met een koffielepel. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Meng de komkommer, mango, wortel en paprika.
-
Schik de groenten naast de noedels op een bord.
-
Bak de scampi’s 1 min aan beide zijden in de overige sesamolie. Kruid met wat pilipili en zout.
-
Snipper de munt en basilicum fijn.
-
Werk het bord af met de scampi’s. Serveer met de dressing en werk af met de fijngesnipperde kruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven