Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes uit het rode pepertje en snij het vruchtvlees in fijne plakjes. Meng met de rest van de dressingingrediënten. Plaats tot gebruik in de koelkast.
-
Leg de sint-jakobsnoten op keukenpapier en dep droog.
-
Blancheer de aspergetips kort en beetgaar in kokend gezouten water. Laat ze schrikken in koud water.
-
Was de sluimererwten en snij ze daarna met een scherp mes in flinterdunne reepjes.
-
Schil de avocado, snij in 2 en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees van de avocado in partjes.
-
Schep de avocadopartjes door de asperges en sluimererwten. Besprenkel met enkele eetlepels dressing. Verdeel over de borden.
-
Meng de sint-jakobsnoten met de citroenzeste. Breng ze op smaak met versgemalen zwarte peper, zeezout en suiker.
-
Laat 1 eetlepel olijfolie in een pan met dikke bodem gloeiend heet worden. Bak de sint-jakobsnoten ongeveer 1 minuut aan elke zijde; langs buiten moeten ze goudbruin zijn, maar binnenin nog zacht.
-
Schik ze op de salade, besprenkel met wat dressing en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven