Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges en snij het houterige deel onderaan weg. Schil enkel het onderste deel van de groene asperges en snij het droge voetje weg.
-
Blancheer de asperges beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken. Leg ze in een schaal en besprenkel met olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de courgettes in de lengte in flinterdunne plakken met de dunschiller of mandoline. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zeezout.
-
Gril de asperges aan alle zijden in een hete grillpan of op de barbecue. Laat ze afkoelen.
-
Gril de plakken courgette en laat afkoelen. Doe ze samen met de asperges in een schaal.
-
Schep de tomaatjes met marinade erdoor. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Werk af met versgescheurde blaadjes basilicum en zet koel tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven