Salade van gegrilde slaharten met tomaat, aardbei en cottagecheese
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit 100 g aardbeien met de suiker au bain-marie, afgedekt met plasticfolie. Laat 1 u verwarmen. Giet door een fijne zeef en laat afkoelen. Roer de balsamicoazijn en 50 ml olijfolie erdoor en kruid met zout.
-
Snij het ciabattabrood in blokjes van 1 x 1 cm.
-
Pel en pers de look. Bak het brood al roerend goudbruin in een antikleefpan in olijfolie met de look. Kruid met zout.
-
Snij de kerstomaten en overige aardbeien in 2. Meng met de zongedroogde tomaten en kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de spinazie fijn en hak de pistachenoten grof.
-
Pel de avocado, ontpit en snij in blokjes.
-
Snij de slaharten in 2. Smeer in met olijfolie en gril op de snijzijde.
-
Schik de aardbeisalade op een bord. Leg de gegrilde slaharten en avocado erbij. Verkruimel de cottagecheese erover. Werk af met de pistachenootjes, lookcroutons, spinazie en blaadjes basilicum.
-
Serveer met de aardbeidressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven