Salade van gegrilde coeur de boeuf, burrata, watermeloen en bestomaat
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in de lengte in 4. Haal de lamellen uit elkaar.
-
Plet de look met de platte kant van een groot mes en verwijder de pel.
-
Was de coeur de boeuftomaten en verwijder het kroontje. Snij horizontaal in schijven van 2 cm.
-
Smeer de tomaten in met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de overige olijfolie in een pan met de teen look op een zacht vuur. Laat 5 min rustig warmen. De look mag niet kleuren.
-
Verwijder de look en voeg de sjalot toe. Laat glazig bakken.
-
Blus met de ahornsiroop en frambozenazijn en haal van het vuur.
-
Schil de watermeloen en snij in balken van 1 x 1 x 4 cm. Snij de olijven in ringen.
-
Gril de tomaten kort maar krachtig in een grillpan of op de BBQ.
-
Schik de tomaten op een groot bord.
-
Snij de burrata in stukken en verdeel samen met de watermeloen over de tomaten. Besprenkel met de dressing van de sjalotten.
-
Werk af met de bestomaten, olijven, enkele takjes basilicum en de minifocaccia. Kruid met zwarte peper en fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven