Vis , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: doe de look en ansjovis in een vijzel en plet fijn. Voeg de mayonaise, mosterd, citroensap, water en geraspte Parmezaanse kaas toe en meng tot een dressing. Kruid met peper.
-
Bak de kipfilets gaar in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Snij het brood in dobbelsteentjes en bak krokant in wat olijfolie of boter.
-
Verdeel de ijsbergsla over de borden.
-
Snij de schil van de pompelmoes tot op het vruchtvlees weg en snij vervolgens de partjes uit de pompelmoes zonder het witte vliesje. Dit is ‘à vif’ snijden.
-
Snij de gebakken kip in partjes en leg op de sla.
-
Verdeel de pompelmoes erover.
-
Druppel wat dressing over de sla en werk af met parmezaanschilfers en croutons. Serveer de rest van de dressing erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven