Salade van conferenceperen met knolselder, witloof en blauwe kaas
Selder , Eieren , Lactose , Melk , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig en schil de knolselder. Snij de knolselder in fijne reepjes met de mandoline.
-
Snij het witlof fijn.
-
Schil de peren en snij in fijne kwartjes.
-
Meng witlof, knolselder, mayonaise en citroenzeste en -sap. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de salade en peren op de borden.
-
Werk af met met blauwe kaas, fijngehakte peterselie en walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven