Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: pel de sjalot en snipper fijn. Doe de sjalotsnippers in een kom en voeg de mosterd en de azijn toe. Roer los met een klopper en schenk er al kloppend de olie door tot een licht gebonden dressing. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Zet koel weg.
-
Was de aardappeltjes grondig en snij ze in 2 cm dikke stukken.
-
Schil de asperges en verwijder het houterige uiteinde. Snij de asperges in 3 à 4 cm lange stukken.
-
Breng de groentebouillon aan de kook en kruid met versgemalen peper en zout. Kook daarin de aspergestukken net gaar. Schep ze uit de bouillon en laat uitlekken.
-
Kook de aardappeltjes beetgaar in de bouillon, giet af en laat uitlekken.
-
Laat de haringfilets uitlekken, dep ze droog en snij ze in de lengte in repen.
-
Schik de aardappelen, asperges en haring op een serveerschaal; kruid met versgemalen peper.
-
Lepel de dressing over de salade en werk af met plukjes verse dille.
-
Tip: spoel de asperges onder koud water, zo schillen ze makkelijker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven