noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: pel en snipper de sjalot fijn. Snij de dragonblaadjes fijn.
-
Meng het citroensap met de azijn. Klop er beetje bij beetje de verschillende olies door.
-
Breng op smaak met peper en zout. Schep de sjalotjes en dragon erdoor.
-
Snij de artisjokbodems in repen en schep de vinaigrette erdoor.
-
Spoel de aardappelen, schil ze niet. Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en snij in blokjes.
-
Schep de hete aardappelen door de artisjok. Laat de salade marineren tot de aardappelen afgekoeld zijn.
-
Snij de spinazieblaadjes fijn en schep door de salade. Werk af met wat dragontakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven