Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een steelpan met water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook ze hard in 10 min.
-
Kuis de boontjes en kook beetgaar in 8 min. Laat schrikken onder koud, stromend water.
-
Pel de eieren en snij in kwartjes.
-
Pel de rode ui. Snij de tomaten in plakjes, ui in fijne ringetjes en paprika in reepjes.
-
Bouw de salade op. Begin onderaan de bokalen met de dressing, vervolgens de paprika, tomaat, rode ui, boontjes, olijven, tonijn en het ei.
-
Schik de slablaadjes erop.
-
Knip er wat dragon en bieslook over en sluit af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven