Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: klop de ingrediënten voor de vinaigrette in een kom. Kruid met peper en zout.
-
Reinig de boontjes en kook ze beetgaar in gezouten kokend water. Giet af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Laat uitlekken en trek ze open.
-
Snij de zwarte en groene olijven in plakjes. Spoel de radijsjes en snij deze ook in fijne plakjes.
-
Spoel de verschillende soorten sla en zwier goed droog. Snij de kerstomaatjes in Pel de zachtgekookte eieren en snij eveneens in 4.
-
Trek de blaadjes van het witloof los. Snij de verschillende paprika’s in julienne.
-
Haal de ansjovisfilets uit de olie en laat uitlekken. Dep droog op wat keukenpapier.
-
Verdeel de slatoefjes en de witloofblaadjes over het bord.
-
Schroei de verse tonijn aan in een hete pan met een beetje olijfolie en bak 1 minuut aan elke kant. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en snij in plakjes.
-
Verdeel de rest van de ingrediënten over de sla- en witloofblaadjes. Schik de tonijnplakjes ertussen.
-
Besprenkel met de vinaigrette en geef de rest erbij in een kleine kom.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven