Vis en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de krielaardappelen. Kook de boontjes en de krieltjes samen gaar in gezouten water. De boontjes mogen nog al dente zijn.
-
Kook de eitjes gaar in 10 min. Pel ze en snij in kwartjes.
-
Maak een dressing met de mayonaise, mosterd, azijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing onder de warme boontjes en aardappelen. Verdeel op een groot bord.
-
Laat de ansjovisfilets en tonijn uitlekken. Snij de zoete ui in ringen.
-
Werk de salade verder af met de ansjovis, olijven, tomaten, tonijn, ui en gekookte eitjes.
-
Verdeel de rucola over de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven