Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen en snij ze in schijven van 1 cm, maar schil ze niet.
-
Doe de olijfolie in een vuurvaste schotel samen met de takjes rozemarijn en de grof gesneden look.
-
Meng de aardappelschijven onder de olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak ± 30 min in de oven op 200°C, tot de aardappelen gaar zijn.
-
Meng de yoghurt, mayonaise en fijngesneden bieslook tot een dikke dressing.
-
Serveer de dressing bij de gemengde salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven